Ö-Kiva leirit kesällä 2019

Leiri on täynnä!

Tule mukaan vauhdikkaalle saaristoleirille Aspölle!

Suomen saaret ry (FÖSS) järjestää jälleen yhden Ö-Kiva leirin Aspön saarella Turunmaan ulkosaaristossa. Saaristoleirillä keskitymme luontoon ja saaristoon. Kalastamme, leikimme kahdella kielellä, teemme seikkailuretken ja paljon muuta. Varaamme aikaa myös uimiseen, saunomiseen ja yhdessäoloon.

Leiri toimii kaksisuuntaisena kielikylpynä. Leiriin osallistuu suunnilleen sama määrä ruotsin- ja suomenkielisiä osallistujia. Ohjaajat puhuvat molempia kieliä, mutta kaikkea ei käännetä. Osa leirin ohjelmasta toteutetaan vain joko suomeksi tai ruotsiksi. Leiri on tarkoitettu saaristossa asuville lapsille, jotka puhuvat kotonaan vain suomea tai ruotsia.

Ajankohta: 13-16.6 2019
Paikka: Aspö, Turunmaan saaristo
Ikä: 9-12-vuotiaat
Leirimaksu: 75 €/50 € (FÖSS jäsenille)

Ajankohtaista tietoa Ö-Kiva leiristä löydät Facebook sivuiltamme Ö-Kiva skärgårdsläger-saaristoleirejä

Haluatko liittyä FÖSS:iin ja samalla saada alennusta leirimaksuista? Suomen Saaret ry – FÖSS toivottaa toimintaansa tervetulleeksi uusia jäseniä. Voit täyttää jäseneksi liittymislomakkeen tässä.

Halutessasi lisätietoa leiristä, ota yhteyttä:

Leirikoordinaattori, Carmela Johansson, 0407047399, carmela.johansson@foss.fi

Leirille ilmoittaudutaan sähköisesti osoitteessa: okiva.foss.fi.

Leirillä on 20 paikkaa (10 ruotsinkielistä ja 10 suomenkielistä)

Osallistujat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, kotikielen mukaan. Jos ilmoittautumisajan umpeuduttua on toisessa kieliryhmässä tilaa, voit silloin vielä päästä mukaan.

Ö-Kiva hanke on osa Svenska Kulturfondenin rahoittamaa Ung på svenska -erityisohjelmaa. Kesän Ö-Kiva leiri toteutetaan Svenska folkskolans vänner, Brita Maria Renlunds minne ja Konstsamfundet avustuksilla.