Liity jäseneksi

FÖSS, Finlands öar rf – Suomen saaret ry, ottaa mielellään vastaan uusia jäsenhakemuksia! Myös perheet, yhdistykset, yritykset ja kunnat ovat tervetulleita jäseniksi.

Saat jäsenmaksun suorittamiseen tarvittavat tiedot, kun hallitus on hyväksynyt hakemuksesi. Lisätietoja saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä. Jäseneksi liittymisen edellytyksenä on sääntöjen hyväksyminen.

Liittymässä on:
yksityishenkilö (10€/v)perhe (15 €/v), täytä alle perheenjäsenten nimet ja syntymävuodetyhdistys tai yritys (50€/v), täytä alle yhteisön nimi sekä oma asemasikunta (100€/v), täytä alle kunnan nimi sekä oma asemasi.

Kieli
SuomiRuotsi

Nimi

Syntymävuosi

Ammatti

Osoite

Puhelin

Sähköposti

Kutsu vuosikokoukseen lähetetään kaikille sähköpostinsa ilmoittaneille jäsenille. Lähetämme välillä myös muita jäsenistöämme kiinnostavia viestejä. Valitse alta, jos et halua saada kaikkia viestejä:

En halua uutiskirjettä sähköpostiini.En halua muita tiedotteita (kokoukset, saaristoaiheiset asiat) sähköpostiini.

Jos asut saaressa, täytä myös seuraavat kohdat.

Kulkuyhteys

Saari, kunta